ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ CUPS ΒΡΩΜΗΣ με βούτυρο Aμυγδάλου
ΥΛΙΚΑ
120 γρ. βούτυρο αμυγδάλου latomi.farm
60 γρ. σιρόπι σφενδάμου
80γρ.αλεύρι βρώμης
45γρ.μαύρη σοκολάτα
60 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε το βούτυρο αμυγδάλου, το σιρόπι σφενδάμου μέχρι να ενωθούν καλά.
Προσθέτουμε τη βρώμη στο μείγμα με το αμυγδαλοβούτυρο και διπλώνουμε με μια
σπάτουλα μέχρι να ενωθούν καλά. Πιέζουμε το μείγμα ισομερώς σε 8-10 φορμάκια σιλικόνης.
Λιώνουμε τη σοκολάτα και το βούτυρο αμυγδάλου σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε το μείγμα σοκολάτας πάνω από τα
φορμάκια σιλικόνης. Βάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά!!
Καλή επιτυχία!!