
VEGAN MUFFINS με βούτυρο αμυγδάλου και φιστικιού
ΥΛΙΚΑ
- 1 κούπα αλεύρι
- 1,5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- μια πρέζα αλάτι
- 3 κ.σ. βούτυρο αμυγδάλου & φιστικιού latomi farm
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
- 3/4 κούπα γάλα αμυγδάλου ή οποιοδήποτε γάλα της επιλογής σας
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ
και το αλάτι. Χτυπάμε το βούτυρο αμυγδάλου και φιστικιού με το ελαιόλαδο με ένα σύρμα και τα
προσθέτουμε στο αλεύρι. Τέλος, προσθέτουμε το γάλα και το σιρόπι σφενδάμου (ή το μέλι) και ανακατεύουμε μέχρι
να ομογενοποιηθούν (χωρίς να το χτυπήσουμε πολύ). Αδειάζουμε σε φόρμες για μάφιν και ψήνουμε
για 18-20 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!